onsdag 31 juli 2019

2018/2019 Mässor mm

Halva 2018 och halva 2019 har bara försvunnit, har haft så mycket annat.

 Vi har byggt till vårt kära gamla skärgårdshus och då finns inte plats och ork för så mycket annat. Därför har bloggen blivit lidande. 

Men i oktober 2018 var vi med på Mariager Miniature Messe som anordnades i Mariager av Birthe Knudt med familj och med Titti Andell som hjälpte till på distans från Sverige. Det var deras första mässa och den var mycket populär, både bland utställare och besökare. Ca ett 40-tal utställare som till nästa år ska växa avsevärt. Vi svenska utställare bodde tillsammans på Jomfrubakken http://www.jomfrubakken.dk/da1  Där bodde även Angie Scarr och Frank Fisher, (Angie höll workshops på Jomfrubakken) samt besökare till mässan.

Kommer att komplettera med bilder från mässan vid ett senare tillfälle, då jag byter telefon och dator.
Sista helgen i mars var det dags för ännu en fantastisk miniatyrkurs hos Titti Andell i Höör, Denna gång det kreativa köket. SÅ otroligt roligt. Se bilder nedan ↓Första helgen i maj 2019 var det 
dags för Dukkehusfestivalen i Farum http://www.dukkehusfestival.dk/ 
Lika roligt som alltid. 

Där vann vi också pris för bästa bord
Detta utses av en oberoende jury och känns fantastiskt hedrande

Första helgen i oktober 2019 är det åter dags för Mariager Miniature Messe https://en.mariagerminiaturemesse.dk/start  och detta ser vi fram emot. Hoppas att få se så många besökare som möjligt.

Lovar att återkomma med bilder / Anne

3 kommentarer:

Titti på Ekeborg sa...

Så kul att se! Hoppas du kommer igång o blogga igen ��

Anne sa...

Ja Titti ska göra det. Kram på dig

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.